Søndag

Dagen i går gikk i ett. Det var både kakebaking, bursdag og morsdag på agendaen og vi dro fra det ene selskapet til det andre.

Alt i alt en veldig koselig dag, som det alltid er når man omgåes masse familie på en dag.

Laaangt i fra en av mine beste verk, og en skulle ikke tro det, men dette synet var mildt sagt vakkert i forhold til flykrasjet vi endte opp med etter en litt for varm bil og kake som hadde stått skjevt, haha. God på smak, heldigvis.

Oppskriften jeg brukte var snickerskake fra Det søte liv.

Må ærlig innrømme jeg tenker en del på brevet jeg mottok på fredag, selv om jeg så absolutt ikke ønsker å overdramatisere noe. Jeg er verken i dårlig form eller har fått noen flere svar, jeg bare har en klump i magen jeg vet kommer til å sitte i til jeg får svar.

Krysser fingre og tær fortsatt for et positivt utfall uansett!

– Synnøve

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.